Over het netwerk

de organisatie van Wegwijs dementie Voorst

Het netwerk Wegwijs dementie Voorst is ontstaan in 2013. Partijen in zorg, welzijn, gemeente en Alzheimer Nederland afdeling oost-Veluwe werken samen om een goede dementiezorg te bevorderen. Het netwerk heeft een website ingericht waar laagdrempelig informatie en advies wordt gegeven over het niet-pluis gevoel, geheugenproblemen en dementie.

Voor meer informatie over het Wegwijs dementie Voorst kunt u contact opnemen met de netwerkregisseur Bea Kieskamp, via het geheugensteunpunt Deventer, tel: 0570-629562 of via de mail: info@wegwijsdementievoorst.nl

 

Sensire

Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek, Zutphen, Voorst en Lochem actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Van wijkzorg tot wonen met zorg, van maatschappelijk werk tot thuisbegeleiding en zorg op afstand: Sensire is overal in thuis. Wij zijn innovatief en denken mee in oplossingen bij complexe (zorg)vragen. Daarbij maken we onder meer gebruik van vernieuwende technieken. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor een gezonde, goede en leuke organisatie waarin we onze klanten en elkaar met plezier ondersteunen.

Gemeente Voorst

Trimenzo

Trimenzo is een moderne organisatie die de eigen kracht en zelfstandigheid van mensen ondersteunt door het bieden van woon-, welzijns- en zorgdiensten via Trimenzo Thuiszorg & Hulp en in haar woonzorgcentra de Benring in Voorst en het Grotenhuis en de Martinushof in Twello.

Alzheimer Nederland afdeling Oost Veluwe

Mens en Welzijn Voorst